De mooiste campings aan zee in Argelès sur mer

De genereuze natuur van Argelès sur mer nodigt uit tot een goed humeur voor degenen die hun batterijen willen opladen in een rustige omgeving aan de oevers van de Middellandse Zee. Deze badplaats ligt ongetwijfeld aan een van de mooiste badplaatsen van de Middellandse Zee, vandaar de stroom toeristen die in de zomer naar de kust komen voor een zonnige vakantie aan zee. verken de schatten van het Catalaanse land in de oostelijke Pyreneeën. Geconfronteerd met de veelheid van toegewijde sites in dit deel van Frankrijk, hebben we de mooiste campings van Argeles sur mer voor u verzameld, met name luxe vier- en vijfsterrenaccommodaties.


Le Bois Fleuri, een gerenommeerde camping aan zee in Argelès

Als Argelès zichzelf presenteert als een toegankelijke bestemming, geliefd bij de Fransen en toeristen van over de hele wereld, heeft het infrastructuur die is aangepast om bezoekers uit alle lagen van de bevolking te verwelkomen. Le Bois Fleuri is een van deze prestigieuze, gerenommeerde woonparken, een camping van Argeles sur mer. Gelegen aan de voet van de bergen van Albères op een uitgestrekt landgoed van 15 hectare, zal de weelderige omgeving natuurliefhebbers niet nalaten te verleiden. Het waterpark met attracties zoals glijbanen, waterspelletjes en peuterbad staat garant voor leuke momenten voor het hele gezin. In het hoogseizoen verlevendigen feestelijke avonden de camping in een kleurrijke sfeer, terwijl kinder- en tienerclubs de jongsten vermaken. De comfortabele accommodaties van Bois Fleuri zijn beschikbaar in cottages, chalets, stacaravans en suites om aan alle verwachtingen te voldoen. De staanplaatsen stellen u in staat te kamperen in contact met de natuur op het gras en in de schaduw van het gebladerte van de bomen die het landschap van het park van deze camping in Argeles-sur-mer vormen, plezier voor optimale ontspanning tijdens uw vakantie.

Het strand, een schitterende camping aan zee in Argelès sur mer

Kies voor een geslaagde strandvakantie voor een camping aan zee, zoals het driesterrenstrand met verwarmd zwembad. Het etablissement verwelkomt u in een warme sfeer op 200 meter van de stranden van Argelès. Ideaal gelegen in het hart van het strandcentrum van Argelès, kunt u genieten van nautische activiteiten die op het water kunnen worden beoefend, zoals stand-up paddleboarden, kanoën en windsurfen. Om goede sportieve momenten door te brengen met het gezin of met de andere bewoners van uw camping in Argeles sur mer, rust de camping een multisportterrein uit. Tot de faciliteiten op het terrein behoren de snackbar voor uw snackwensen, de petanquebaan of de onderhoudsruimte voor campers. Er zijn drie soorten accommodatie beschikbaar op camping La Plage d´Argelès, namelijk de stacaravans die worden aangeboden in drie reeksen: escapade, escape en zen; de atypiks, een canvas bunglow op palen die verandert van de stacaravan. Opgemerkt moet worden dat deze ongewone accommodatie halverwege het chalet en de tent ligt, een originele combinatie en van nature een habitat lijkt te zijn die is gewijd aan de activiteit van de camping. Eindelijk heeft u de locatie om te verblijven op uw camping in Argeles sur mer, campings voor tenten, caravans en campers.

Les Marsouins, een prachtige camping aan het strand in Argelès

Geniet tussen zee en bergen van het prachtige kustlandschap van Argelès op camping Les Marsouins, op 800 meter van het strand. Dit campingdorp in Zuid-Frankrijk hanteert het unieke concept van Ciel'Attitude, deze kunst die je van alles bevrijdt, om je volledig aan je verblijf te wijden. Deze laatste zal volledig in het teken staan ​​van ontspanning om de lucht te zuiveren in het hart van de weelderige natuur van de regio. Op deze camping in Argeles sur mer gaat nietsdoen hand in hand met sportieve activiteiten in het waterpark voor momenten van geweldige familiemomenten. Hiervoor zijn de comfortabele stacaravans van camping Ciela Village Les Marsouins goed uitgerust om het welzijn van iedereen te garanderen. De activiteiten worden niet overgeslagen om de bewoners te verbazen, zonder dat ze het risico lopen rustzoekers te storen. Door zijn ligging, genesteld in het hart van de oostelijke Pyreneeën, geniet het een bevoorrechte toegang tot de verschillende natuurgebieden waar de regio bekend om staat, waaronder het Albères-massief, de top van Canigou gewijd aan wandelliefhebbers. Tot slot heeft het waterpark spanning voor u in petto, onder andere in het verwarmde Californische zwembad en de glijbanen op de glijbanen!

Les dernières publications "lastminutebootverhuur.nl"