Vakantie in de Drôme

Familie vakantie

Een droomvakantie voor het hele gezin, het gebeurt plotseling op een van de 9 campings Drôme met fantastische waterparken!

Veel waterspellen, zoals meerdere glijbanen, aqualoop, turbo cycloon of halfpipe ... golfslagbad, super bowl voor de meer avontuurlijke en jaccuzis, solaria en meer of minder rustige waterrivieren voor anderen wachten op u in camping Drome zwembad met glijbaan .

Je zult je kinderen gelukkig maken door ze een week of langer in een van deze watercomplexen te brengen.

in de Drôme vindt u 9 watercampings. 2 zijn 5-sterrencampings met services die de grootste hotels waard zijn!

Gemiddeld bedraagt ​​een week op een camping Drome zwembad met glijbaan 474 euro in het laagseizoen en 1227 euro in het hoogseizoen. Een camping met waterpark biedt uw kinderen een droomvakantie die ze niet hebben staan ​​niet op het punt om te vergeten. Veel campings bieden u een steeds belangrijker watergebied. Sommigen concurreren zelfs met de grootste pretparken om u high-end entertainment te bieden. Vooral campings met 4 en 5 sterren, waarvan sommige meer dan 5.000 m² aan watercomplexen hebben.

Kamperen met waterpark

Waterglijbanen met duizend bochten, golfslagbaden waar surfen koning is, tropische rivieren met duizelingwekkende watervallen, verfrissende waterstralen, waadbaden met aantrekkelijke fonteinen, bubbelende bedden, ontspannende lagunes, enz. Al dit eigen risico is nu tot uw beschikking voor uw hele familieplezier gek voor de duur van uw verblijf.

Genieten van de geneugten van water is ook mogelijk op kleinere campings. Er zijn 2-sterren of 1-sterren campings waarvan het zwembad is uitgerust met een mini-waterpark. Zeker, de hoogte van de rodelbaan is misschien minder belangrijk dan op een luxe camping, maar voor een kind dat niet van belang is, telt het spel!

Les dernières publications "lastminutebootverhuur.nl"