Vakantie in de Drôme

Familie vakantie

Een droomvakantie voor het hele gezin, het gebeurt plotseling op een van de 9 campings Drôme met fantastische waterparken!

Veel waterspellen, zoals meerdere glijbanen, aqualoop, turbo cycloon of halfpipe ... golfslagbad, super bowl voor de meer avontuurlijke en jaccuzis, solaria en meer of minder rustige waterrivieren voor anderen wachten op u in camping Drome zwembad met glijbaan .

Je zult je kinderen gelukkig maken door ze een week of langer in een van deze watercomplexen te brengen.

in de Drôme vindt u 9 watercampings. 2 zijn 5-sterrencampings met services die de grootste hotels waard zijn!

Gemiddeld bedraagt ​​een week op een camping Drome zwembad met glijbaan 474 euro in het laagseizoen en 1227 euro in het hoogseizoen. Een camping met waterpark biedt uw kinderen een droomvakantie die ze niet hebben staan ​​niet op het punt om te vergeten. Veel campings bieden u een steeds belangrijker watergebied. Sommigen concurreren zelfs met de grootste pretparken om u high-end entertainment te bieden. Vooral campings met 4 en 5 sterren, waarvan sommige meer dan 5.000 m² aan watercomplexen hebben.

Kamperen met waterpark

Waterglijbanen met duizend bochten, golfslagbaden waar surfen koning is, tropische rivieren met duizelingwekkende watervallen, verfrissende waterstralen, waadbaden met aantrekkelijke fonteinen, bubbelende bedden, ontspannende lagunes, enz. Al dit eigen risico is nu tot uw beschikking voor uw hele familieplezier gek voor de duur van uw verblijf.

Genieten van de geneugten van water is ook mogelijk op kleinere campings. Er zijn 2-sterren of 1-sterren campings waarvan het zwembad is uitgerust met een mini-waterpark. Zeker, de hoogte van de rodelbaan is misschien minder belangrijk dan op een luxe camping, maar voor een kind dat niet van belang is, telt het spel!

De juiste camping kiezen in Annecy, in de Haute-Savoie

Heb je besloten om voor je volgende vakantie naar alle regio's van Frankrijk te reizen omdat je denkt dat het beter is om je land goed te kennen voordat je andere gaat bezoeken? Dit is een goede redenering, vooral omdat Frankrijk vol is met plaatsen, steden, dorpen, hoekjes en gaatjes van schoonheid die wachten op uw bezoek. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om Annecy in de Haute-Savoie te zien? Wees gerust, als u tijdens uw vakantie wilt bewegen en sporten, zal Annecy u verrassen (camping aan het meer van annecy met zwembad) [...]

Ongewone activiteiten in de Auvergne

Wilt u genieten van een buitengewoon verblijf? Waarom gaat u niet naar de Auvergne en profiteert u van de ongewone activiteiten die daar worden aangeboden? Of het nu voor een weekend of een week is, u zult een onvergetelijk verblijf hebben op deze prachtige bestemming. Hier zijn enkele ongebruikelijke ontdekkingen die u tijdens uw verblijf kunt doen. Vlieg over Super-Besse in een zipline Er is een (camping Auvergne) [...]

Goedkoop kamperen op camping Les Plans

Heeft u een beperkt budget en droomt u van een geweldige vakantie in Zuid-Frankrijk? Maak de keuze om op de goedkoopste campings in Languedoc Roussillon te verblijven voor een succesvol en echt economisch verblijf in de regio. Camping Les Plans *** verwelkomt u graag in een groot groen domein van 10 hectare, aan de oevers van de rivier de Gardon de Mialet en het regionale natuurpark van de Cevennen in de Gard. De camping Pont du Gard Les Plans is een goedkope [...]

Les dernières publications "lastminutebootverhuur.nl"