Ongewone activiteiten in de Auvergne

Wilt u genieten van een buitengewoon verblijf? Waarom gaat u niet naar de Auvergne en profiteert u van de ongewone activiteiten die daar worden aangeboden? Of het nu voor een weekend of een week is, u zult een onvergetelijk verblijf hebben op deze prachtige bestemming.

Hier zijn enkele ongebruikelijke ontdekkingen die u tijdens uw verblijf kunt doen.

Vlieg over Super-Besse in een zipline

Er is een gigantische kabelbaan met een hoogteverschil van 240 meter waarmee u over het Super-Besse-resort kunt vliegen. U kunt solo of met z'n tweeën genieten van de afdaling aan boord van een stoeltjeslift. Je kunt deze activiteit zowel in de zomer als in de winter doen. Deze activiteit is voornamelijk gericht op mensen ouder dan 12 jaar. Je vliegt over het Sancy-massief op meer dan 40 meter hoogte met een snelheid van 120 km / u.

Maak een wandeling met een ezel in Combrailles

Houd je van mooie wandelingen? De Asinerie Volc ’Ânes in Saint-Gervais-d'Auvergne heeft een nogal ongebruikelijke wandeling voor je: een wandeling naast een ezel. Ja, er staat een paard tot uw beschikking om u te helpen bij het vervoeren van uw bagage. Het brengt ook enthousiasme in uw wandeling: het ontdekken van de Combrailles in het Puys-gamma zal een beetje ongewoon zijn.

Test sledetochten

De landschappen van Sancy zijn schitterend. Ontdek ze op een hondenslee. Om te genieten van een meer magische sfeer, is het ideaal om in de winter de wandeling te maken. Je hebt de keuze tussen een rolslee en een cani-wandeling. U kunt ook kiezen voor een wandeling in gezelschap van een of twee honden. Gedurende 1 uur en 30 minuten geniet u van de mooiste landschappen van de Auvergne.

Vlieg aan boord van een paramotor om de schoonheid van "Klein Toscane" te bewonderen

Deze activiteit is voor alle sensatiezoekers. Als je nog steeds de neiging hebt om te vliegen en je hart staat vast, mis deze activiteit dan niet. Wees gerust, er is niets gevaarlijks aan deze activiteit. U krijgt de kans om met een paramotor over "het kleine Toscane van de Auvergne" te vliegen. Een paraglider neemt het over als de motor uitvalt, dus je riskeert niets.

Test de scootmobiel voor elk terrein

Als u de sensaties van het glijden op prijs stelt, is spelen met een motorscooter een van uw favoriete bezigheden in de Auvergne. Met deze scooter kunt u met een gerust hart het avonturenpark Lioran verkennen. De machine is gemakkelijk onder de knie na een of twee pogingen. De activiteit is toegankelijk voor mensen ouder dan 14 jaar. De prijzen variëren afhankelijk van wanneer u het park bezoekt.

Zoek naar amethisten

Als je van mineralen houdt, maak dan een afspraak met Magaile en Jonathan en word een dag lang amethistzoekers. Je wandelt langs de beboste hellingen die grenzen aan het Pégut-ravijn. De tour duurt ongeveer 2 uur waarin je meer leert over de geschiedenis van deze prachtige roze stenen. Je kunt jezelf uitrusten met de nodige gereedschappen om edelstenen te delven. Als u een exemplaar vindt, kunt u het bewaren als aandenken aan uw bezoek.

Huur een boomhut in de Auvergne

Kies een buitengewone accommodatie om uw verblijf in de Auvergne zo uitzonderlijk te maken. Dus vergeet hotels en pensions. Ga naar een camping om ongebruikelijke accommodatie te vinden. Als u ooit in een tent, bungalow of stacaravan heeft geslapen, hoeft u zich geen zorgen te maken, camping Auvergne kunnen ook andere soorten verhuur aanbieden. Om dicht bij de natuur te blijven en een panoramisch uitzicht over de omgeving te hebben, wint u hoogte door een verblijf in een boomhut in de Auvergne te boeken. Gelegen midden in een groen landschap, laat de boomhut u uw vakantie anders beleven. Maakt u zich zorgen over uw veiligheid en comfort? Wees zeker. De boomhut in de Auvergne is solide. Het heeft slaapkamers, een keuken en ook een woonkamer. Comfort is er dus. Dus als de ervaring u verleidt, wacht dan niet met het maken van uw reservering, want er zijn veel vakantiegangers die op zoek zijn naar een ongewoon verblijf.

Les dernières publications "lastminutebootverhuur.nl"